Temel İlkeleri Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı, bir binada meydana mevrut yangın yerinde yangının öteki bölgelere yayılmasını karışmak muhtevain tasarlanmıştır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve belli başlı bir yangın direncine sahiptir.

Yangın kapısı kilidi takılırken nazarıitibar edilmesi gereken en önemli öge panik pas ile uyumlu olması, ürkü bara şu demek oluyor ki yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin gayrimeskûna düşmesidir.

Yangın Bapsı esrar sızdırmaz özelliğe malik olması dolayısıyla yangın simultane insanların yaman zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Bu baplar dışarıya yakınlarında ve kolay açılabilen strüktürya sahiptir.

Ister bayilerimiz gerekse doğrudan global satış olarak bayağıda önem meydan illere bakım vermekteyiz.

Binaların dokumasına yaraşıklı kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden ayırarak yangına karşı güvenli bölgeler oluşturur. Dayanıklı kuruluşsı ve sızdırmazlık özelliği ile çıhun yangın ve patlamaların elan geniş alanlara yayılımını önler. Bu sayede maddi veya manevi kayıpları minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını sağlar.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belirli bir müddet ısı ve şule geçişine direnebilecek yangın bapları kullanılır. Yangın kapılarının 4 mesleklevi[değanlayıştir

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile yapım edilmelidir.

ürkü pas sebebiyle derunerden autarı çıkmak isteyenler sadece yangın kapısı kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı tamam iterek bapyı açabilirler. Bu sayede çok kolay ve hızlı bir şekilde acil çıkış kuruluşlabilir.

Test İşlemleri: Kapılar rutin aralıklarla yetkililer tarafından sınav edilmelidir. Bapların her an ulaşılabilir olması ve yakınlarında çallıkışması önemlidir.

Hatta, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın yerinde insanların Yangın Çıkış Kapısı emin bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı yangın kapısı sistemleridir.

Yangın Bapsı kötü sızdırmaz özelliğe ehil olması dolayısıyla yangın anında insanoğluın kötü zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Bu baplar dışarıya doğruca ve kolaylıkla açılabilen mimariya sahiptir.

Yangın Bapları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en zemin kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Selam, Sağlıksız kasa yangın kapılarımıza ilişkin çizim detaylarını adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Saygılarımızla

Report this wiki page